İçeriğe geç

Çamaşır Makinelerinde E Ne Demek

Çamaşır makinesinde E işareti nedir?

Çamaşır makineniz su tahliyesi yapılmadığı için 5E, 5C veya E2 hatası veriyor olabilir. Çamaşır makinenizi kapatın ve fişini elektrik prizinden çekin.

Çamaşır makinesi ters E ne demek?

Çamaşır makinesi suyu boşaltmıyor.

Arçelik çamaşır makinesi E yazıyor ne yapmalıyım?

E 24: Yük sensörü çalışmıyor.

E 18 hatasi nasil giderilir?

E18 Hatası, tahliye hortumunda bir tıkanıklık veya bükülme nedeniyle oluşabilir. Öncelikle, tahliye hortumunun su akışını engelleyecek şekilde bükülüp bükülmediğini kontrol edin. Eğer öyleyse, hortumu onarmak sorunu çözebilir.

Çamaşır makinesinde E sınıfı ne demek?

E Sınıfı, düşük enerji verimliliği sunan enerji sınıflarından biridir. Bu sınıfa endeks değerleri 100 ve altı olan cihazlar dahildir. Düşük verimliliğe sahip cihazlar enerji sınıfı F ile işaretlenir.

Çamaşır makinesi sembolleri ne anlama gelir?

1 nokta = düşük sıcaklık, 2 nokta = orta sıcaklık, 3 nokta = yüksek sıcaklık. Hassas giysiler için, altında bir çizgi varsa ısı olmadan kurutun. Üzerinde “X” işareti olan bir daire-kare görürseniz, makinede kurutma durdurulmalıdır.

Ters E ne anlama?

Matematikte ters “E” sembolü genellikle “yaklaşık olarak eşit” veya “yaklaşık aynı” anlamına gelen bir semboldür.

Arçelik çamaşır makinesi e 10 hatası nedir?

Kombinizin su basıncı 1’in altına düşmüş olabilir. Basıncı yükseltmek için kombinize su doldurun. Sorununuz devam ederse 0850 210 0 888 numaralı Arçelik çağrı merkezimizden veya +90 544 444 08 88 numaralı Arçelik destek WhatsApp hesabımızdan destek alabilirsiniz.

Siemens e 18 ne demek?

Hata kodu E18 görüntüleniyor: Filtre veya soğuk su tahliye borusu tıkalı veya bükülmüş. Çamaşır makinenizdeki filtreyi nasıl temizleyeceğiniz ve açacağınız hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın. Soğuk su tahliye hortumunun temiz olduğundan ve bükülmediğinden emin olun.

Çamaşır makinesi resetleme nasıl yapılır?

Çamaşır makinesi modeline göre sıfırlama. Çoğu marka ve model için, makinenin fişini çekmek, birkaç dakika beklemek ve ardından tekrar takmak yeterli olabilir. Bu yöntem sorunu çözmezse, makinenin kullanım kılavuzuna bakmanız veya yetkili servis merkezine başvurmanız gerekebilir.

Çamaşır makinesinde e E30 ne demek?

Sorun: Çamaşır makinesi E30, C3 hata mesajını gösteriyor veya makine üç kez bip sesi çıkarıyor. Bu hatanın nedeni makinenin altında veya içinde su olmasıdır.

Arçelik çamaşır makinesi e 05 hatası nedir?

E5: Pompa tıkalı Çamaşır makinesi ekranında E5 hata kodunu görüyorsanız, bu kod pompanın tıkalı olduğu anlamına gelir. Sorunu gidermek için pompa filtresini temizlemeniz gerekir.

E 01 ne hatası?

Bu zemin kodu buzdolabı (dondurucu ve buzdolabı bölmesi) için sıcaklık uyarısıdır. Elektrik kesintisi yoksa ve kapı çok sık açılıp kapanmıyorsa, hata kodunu yazın ve yetkili teknik personelin evinize gelmesi için çağrı merkezimizi (0850 250 35 89) arayarak randevu ayarlayın.

Çamaşır makinesi su tahliye hortumu nasıl temizlenir?

Tahliye hortumu olan modellerde, hortumun ucundaki tıpayı açarak atık suyu tahliye edebilirsiniz. Su tamamen boşaldıktan sonra hortumu kapatmayı unutmayın. Makinenizde bu hortum yoksa, filtreyi çıkarmaya başladığınızda atık su tahliye olacaktır.

E 16 hatası nedir?

Hata E16 / F16: Kapak açık Kapağı kapatın. Hata çözülemiyorsa lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin ve bir servis randevusu ayarlayın. Alternatif olarak, çevrimiçi randevu hizmetimizi kullanın.

Çamaşır makinesinde e pamuklu ne demek?

09) E-COTTON Pamuklu kumaşlar, yatak çarşafları, masa örtüleri, iç çamaşırları, havlular ve gömlekler için düşük enerji tüketimiyle en iyi performansı sunar. Enerji tasarrufu için gerçek yıkama sıcaklığı belirtilenden daha düşük olabilir.

Çamaşır makinesinde 1e ne demek?

[LG Ön Yüklemeli Çamaşır Makinesi] IE (Su Kaynağı Yok) Hatası görüntüleniyor Bu içeriği paylaşın Musluğun kapalı veya suyun kapalı olup olmadığını kontrol edin. Su giriş hortumunun düzgün şekilde bağlanıp bağlanmadığını kontrol edin.

Arçelik çamaşır makinesi e 10 hatası nedir?

Kombinizin su basıncı 1’in altına düşmüş olabilir. Basıncı yükseltmek için kombinize su doldurun. Sorununuz devam ederse 0850 210 0 888 numaralı Arçelik çağrı merkezimizden veya +90 544 444 08 88 numaralı Arçelik destek WhatsApp hesabımızdan destek alabilirsiniz.

Samsung çamaşır makinesi 4e hatası nasıl düzeltilir?

Aşağıdaki adımları izleyin. 1 Su giriş vanasını kapatın. 2 Su giriş hortumu kapağını saat yönünün tersine çevirerek çıkarın. 3 Pense kullanarak su filtresini çıkarın.

Tavsiyeli Bağlantılar: Islamda Rh Ne Demek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir