İçeriğe geç

Sinan Akçılın Boşandığı Eşi Kim

Sinan Akçıl’ın ayrıldığı eşi kimdir?

Özel hayatı Arnavut kökenlidir. Akçıl, 24 Aralık 2018’de Burcu Kıratlı ile evlendi. Çift, 6 Eylül 2019’da boşandı. 22 Şubat 2021’de eski eşi Burcu Kıratlı ile yeniden evlendi ve tekrar boşandı.

Kenan Erçetingöz’ün kızı kim?

Gazeteci Kenan Erçetingöz’ün kızı Kıratlı, oyuncu Ahmet Kural ile nişanlandı ancak ikili daha sonra ayrıldı.

Sinan Akçıl’ın kaç tane eşi var?

Danla Bilic’in YouTube programına katılan Sinan Akçıl, “İmam nikahlarını çok seviyorum. Dört eşim var, hiçbirine ‘boşan’ diyemem” diyerek beni şaşırttı.

Sinan Akçıl ve Aleyna Kalaycıoğlu ayrıldı mı?

🗣 Sinan Akçıl da, “Bu iş (Aleyna ve sevgilisi) benim ısrarımla bitti. Boşanmamızdan çok sonra oldu. O da ayrılmaktan yorulmuştu, ayrılması biraz zordu onun için. Benimle olmak istiyordu.

Müjde Uzman kiminle sevgili?

Başarılı oyuncu Müjde Uzman, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Oğuzhan Uğur’la çektirdiği fotoğrafı paylaşarak; “Sen benim içimdesin.

Sinan Akçıl ve Müjde Uzman sevgili mi?

Oyuncu Müjde Uzman, birkaç gün önce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sağlık sorunlarından ve mesleğinin zorluklarından bahsetti. Sinan Akçıl da eski sevgilisi Uzman’ın “Ben Tükendim’im” sözlerinden bahsetti.

Kenan Erçetingöz kaç kere evlendi?

Kenan Erçetingöz’ün ilk eşi Birsen Erçetingöz’den Levent adında bir oğlu var. Daha sonra 1995 yılında oyuncu Burcu Kıratlı’nın annesi Gül Hanım ile evlendi. Burcu Kıratlı’nın üvey babasıdır.

Burcu Kıratlı kimin eşi?

Sinan Akçıl, eski eşi Burcu Kıratlı’nın fotoğrafını paylaşarak, “Mutluluğun formülü çok açık: Sen, ben ve bir çiçek.” notunu düştü.

Burcu Kıratlı kaç?

Burcu Kıratlı 23 Temmuz 1989’da doğdu ve burcu Aslan.

Sinan Akçıl kiminle evlenip boşandı?

Geçtiğimiz yılın şubat ayında ikinci kez evlenen Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, bugün görülen duruşmada üç dakika içinde boşandı.

Sinan Akçıl’ın annesi kim?

Gaye Nadide ÇağlayanSinan Akçıl / Annesi

Sinan Akçıl’ın ablası kimdir?

İdil AkçılSinan Akçıl / Kız Kardeş

Cengiz Ünder ve Aleyna Kalaycıoğlu sevgili mi?

Survivor yarışmasıyla ünlenen Aleyna Kalaycıoğlu ile Cengiz Ünder’in aşkı ortaya çıktı! Çiftin şu sıralar uzak bir yerde tatil yaptığı ortaya çıktı. İkili, haberin ardından sessizliğini korudu.

Aleyna Kalaycıoğlu kiminle sevgili?

Aleyna Kalaycıoğlu ile rap yıldızı Canbay’ın aşkı “Waffle” / Özel Haber – YouTube sayesinde gün yüzüne çıktı.

Yiğit Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu sevgili mi?

Bildiğiniz üzere 2021 yılında aynı takımda yarışan Aleyna Kalaycıoğlu ile Yiğit Poyraz arasında bir şey olduğu iddia edilmişti. Ancak bu iddialar hiçbir zaman doğrulanmadı veya yalanlanmadı.

Sinan Akçıl ve İzel neden ayrıldı?

Bildiğiniz gibi Sinan Akçıl’ın İzel’i Hadise ile aldattığına dair söylentiler vardı. Sinan Akçıl, Hadise’nin üstüne dövme bile yaptırdı. Ancak 2009’da ilişkiye başlayan çiftin 2010’da birbiri ardına gelen skandallarla ayrıldığını gördük.

Sinan Akçıl neden ayrıldı?

Sinan Akçıl, evlilik bağının temellerinin sarsıldığı gerekçesiyle çekişmeli boşanma davası açtı. Akçıl, “Türkiye’ye örnek olacak bir ayrılık” dedi. Şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, Aralık 2018’de Amsterdam’da beklenmedik bir şekilde evlendi.

Burcu Kıratlı kimin kızıdır?

Burcu Kıratlı, magazin basınının duayenlerinden Kenan Erçetingöz’ün kızıdır.

Sinan Akçıl kimin sevgilisi?

Sinan Akçıl, yıllar sonra yeniden aşık olduğu sevgilisi Müjde Uzman’ın doğum gününü kutladı26 Eylül 2023

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir