İçeriğe geç

İTtifak Holding Adı Değişti Mi

İttifak Holding ismi ne oldu?

İTTİFAK HOLDİNG A.Ş.’nin ticari ünvanı Loras Holding A.Ş.’dir. ‘deki değişiklik nedeniyle bültenimizin ismi bu tarihten itibaren LORAS HOLDİNG olarak değişecektir.

İttifak Holding neden loras oldu?

Deneyimini farklı coğrafyalara aktarmak ve ürettiği başarılı işlere özgün ve yenilikçi yaklaşımının imzasını atmak amacıyla yeni ismi “Loras Holding” olarak seçildi.

İttifak Holding hissesine ne oldu?

İttifak Holding’in bülten ismi bugünden itibaren Loras Holding olarak değiştirilecek. Sermaye Piyasası Kurulu’na başvuruda bulunup onay alan İttifak Holding, bülten ismini Loras Holding olarak değiştirdi. Borsa İstanbul’un KAP’a yaptığı açıklamada, “Borsanın ana pazarında işlem gören İTTİFAK HOLDİNG A.Ş.” denildi.

İttifak Holding kimin?

Valimiz Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet AKDERE’yi ziyaret etti.

Bera Holding’in kaç şirketi var?

Bera Holding’in üretim birimi ise 11 ilde, 3 ülkede ve 9 ana sektörde toplam 21 şirket ve 30 tesiste faaliyetlerini sürdürüyor.

İttifak Holding ne yapar?

Loras Holding AS Şirket Profili İTTİFAK HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Türkiye merkezli bir holding şirketidir. Şirket esas olarak dört sektörde faaliyet göstermektedir: perakende işletmeleri, üretim işletmeleri, inşaat işletmeleri ve hizmet ticaret organizasyonları.

Loras Holding’in eski ismi nedir?

Türkiye’nin geleceğine katkı sağlamak ve tüm toplumumuzla birlikte büyümek için varız. 1988 yılında 20 idealist girişimci tarafından İttifak Holding ismiyle kurulduk.

Loras Holding CEO’su kimdir?

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ’11 Bölümü Öğrencisi Mehmet Sever Kalkan, Loras Holding’in CEO’su olarak atandı. Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Fakültesi’nden 2011 yılında mezun olan Mehmet Sever Kalkan, Loras Holding’in CEO’su olarak atandı.

Loras Holding ne zaman bölünecek?

Bölünme, 30 Haziran 2023 tarihinde yürürlüğe girecek. 30 Haziran, devredilen varlık ve yükümlülükler için geçerli olacak.

Loras Holding hangi hisse?

Şirket, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (BİST) ITTFH koduyla işlem görüyor.

Loras hisse kimin?

Konya Savunma Sanayi A.Ş.

Loras Holding hangi pazarda?

Loras Holding A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmektedir.

İttifak Holding ismi değişti mi?

Şirketimizin Ana Sözleşmesinin “Şirketin Ünvanı” başlıklı 2. maddesi Olağanüstü Genel Kurul’da görüşülerek tadil edilmiştir. Yeni ünvanı “Loras Holding A.Ş.” olup, 09.10.2023 tarihli ve 10931 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde tescil ve ilan edilmiştir. Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza duyurulur.

Adese Adnan Çolak kimdir?

Adnan Çolak (d. 1967, Artvin), 1992-1995 yılları arasında Artvin’de işlediği cinayetler nedeniyle Artvin Canavarı olarak tanınan Türk seri katil ve tecavüzcü. Yaklaşık üç yıl içinde, 68 ile 95 yaşları arasındaki altı kadın da dahil olmak üzere toplamda on bir kişiyi öldürdü ve kadınlara öldürmeden önce tecavüz etti.

İttifak Holding Adnan Çolak kimdir?

Ülkenin en fazla Türk nüfusuna sahip şehirlerinden biri olan Deliorman bölgesinde büyüdü. İstanbul Üniversitesi’nde eğitim gören ve borsa alanında uzmanlaşan Adnan Çolak, Kadir Has Üniversitesi’nde finans alanında lisans eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına başladı.

Loras Holding’in eski adı nedir?

1988 yılında 20 idealist girişimci tarafından İttifak Holding ismiyle kurulduk.

Loras Holding CEO’su kimdir?

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ’11 Bölümü Öğrencisi Mehmet Sever Kalkan, Loras Holding’in CEO’su olarak atandı. Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Fakültesi’nden 2011 yılında mezun olan Mehmet Sever Kalkan, Loras Holding’in CEO’su olarak atandı.

Loras Holding borsaya ne zaman girdi?

Çeşitli sektörlerde büyümemiz nedeniyle 1993 yılında holding şirketi haline geldik ve 1994 yılında Sermaye Piyasası Kurulu’na kaydolduk. 2009 yılında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmeye başlayarak yaklaşık 19.000 yatırımcıya ulaştık ve hisselerimiz 2010 yılından bu yana İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nın En Büyük 100 Endeksi’nde işlem görüyor.

Lrsho Holding kimin?

LRSHO Ortaklık YapısıTicari UnvanıPay Oranı(%)ADNAN ÇOLAK10.09OTHER87.23NOYA ÇELİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ2.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir